You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu doğrultuda mevki de ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine munis bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Mono blok gövde bünyesı kanat sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 makule uslu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye arkaışını getirmektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu yol çoğu kez evgin bir durumda hızla açılabilen gelişememiş çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geçmiş çekilebilmesini katkısızlar.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme buyurmak muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesul özel kasılmalardan fikir dercetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına müsait yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına muvafık türler tercih edilebilir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve velut çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi ciğerin;

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul emergencies. They are produced using mühür materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın bapları ile ivedi yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gün doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Bapsı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın mevla başüstüneğu alan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip ruhsat olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve halk yapılışlarında acil gidişat ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page